Tietoja

Infrarental oy

Kotimainen toimija infra-alan vuokrausmarkkinoille

Liikenteenohjausvälineitä ja turvallisuustuotteita vuokraava Infrarental oy tuo uuden ja edullisen vaihtoehdon liikennejärjestelyiden, betoniesteiden sekä muiden turvallisuustuotteiden vuokraukseen ja asennukseen. Loppukesästä 2017 perustettu täysin suomalainen yritys tuottaa laadukasta palvelua tie- ja katualueilla toimiville yrityksille.

Tarjolla on tie- ja katutyömailla käytettäviä liikenteenohjausvälineitä, liikennemerkkejä, suoja-aitoja, betonikaiteita sekä törmäyssuoja-ajoneuvoja. Kaikkia saa noudettuna, toimitettuna tai asennettuna.

Infrarental oy tarjoaa myös kokonaispalvelua esimerkiksi katualueen käyttöä varten. Yrityksen toimitusjohtaja Johannes Kinnarin mukaan helposti tilattavaan kokonaispalveluun kuuluu liikennejärjestelyiden suunnittelutyö, lupamenettelyt, asennukset ja ylläpito.

Palvelu soveltuu maanrakennustöiden lisäksi mm. ikkunanpesuihin, teline-asennuksiin, muuttoihin ja vaikka vaihtolavojen jättämiseen kadulle.

Syyskuussa avataan toimipisteet pääkaupunkiseudulle ja Turkuun, sekä lähitulevaisuudessa Tampereelle, Ouluun ja Jyväskylään.

”Haluamme heti alussa luoda kattavan palveluverkoston ja tarjota edullista vuokrauspalvelua, kilpailukykyisin hinnoin ja kotimaisin voimin.” -Johannes Kinnari (Ins. AMK)

INFRARENT PÄÄKAUPUNKISEUTU

020 7756 723 markus.lahti@infrarent.fi Upokaskuja 5 01450 Tuusula

INFRARENT TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

020 7756 724 johannes.kinnari@infrarent.fi Hitsarinkatu 3 20360 TURKU

INFRARENTAL OY

Hitsarinkatu 3 20360 TURKU

Y-tunnus: 2866117-7

Verkkolaskuosoite: 003728661177 Maventa

Toimitusjohtaja Johannes Kinnari 020 7756 722

INFRARENT TAMPERE JA HÄME

Palvelupiste avataan lähitulevaisuudessa

INFRARENT JYVÄSKYLÄ JA KESKI-SUOMI

Palvelupiste avataan lähitulevaisuudessa

INFRARENT OULU JA POHJOIS-SUOMI

Palvelupiste avataan lähitulevaisuudessa

Suomi

Viesti lähetetty. Kiitos yhteydenotosta olemme yhteydessä teihin mahdollisimman pian.